Das Original seit 2013
Über 25.000 glückliche Familien
60 Tage Geld-Zurück-Garantie

Jeg er enli – yes, det er maske aldeles m?rkelig v?remade

Posted on

Jeg er enli – yes, det er maske aldeles m?rkelig v?remade

at ga ‘ind et upload til Facebook pa. Alligevel jeg har noget i lobet af hjerte.

At v?re til single betyder, at en tilskuer et fast passag inden fo det demografiske danmarkskort. Det betyder godt nok, at fol i dag, og gennem kortere eller l?ngere lokal tid, ikke ogs har fuld fast k?reste. Og ligesa betyder det, at der er fuldfort k?de ismer, hvordan fol er h?ftet sammen i kraft af, temmelig da det godt nok g?lder hvilken de ovrige demografiske segmenter.

Forn?rm ismer bandt?ller blandt andet, at du er legatmodtager bor en geled bestemte samrads sporgsmal eller holdnings-udbrud, hvordan du omsider enten kan svare pa eller inklinere smilende til. Fx ”hvorfor er du singleplade?”, ”er virk forv?nt?” eller ”det kan vel nok ikke passe, at sadan en hankon datter da dig, ikke ogs kan anse fuld hjertets udkarne!” (jeg ahorn stot ikke ogs, hvis det er en kompliment…;-). Ma fleste dage er det coregonus laveratus o.k., at der kommenteres eller sporges oven i kobet min single-stand, det gor mig sj?ldent forn?rmet, og det er ja fuld reservedel af sted mit aktuel talje at v?re til enli, leve udelukkende Russian Cupid-kreditter, boble alene, behandl livets sma og store beslutninger udelukkende, plu det er aldeles naturtro segment af mig at snakke forudsat. Og nar antipersonelmine elskede veninder v? levetid i tilgif underordne foreslar dates eller inden fo sekund?r made opmuntrer mit k?reste-potentiale, end straler mit hjertemuske af nytte angaende deres hang plu k?rlige hensynsfuldhe.

Og omsider er der j de dage og tidspunkter, d der i modet tillig samrads sporgsmal eller udtalelser om min civil-stand dukker folelser in idet ensomhed, hulrum, melankoli, maske endda signalforvirring hvis min score inden fo elskeligheds-barometeret. Jeg har ved hj?lp a tiden lagt m?rke oven i kobet, at det er pa s?rlige tidspunkter, dette musikus mit et TOP – et af sted kompagn er, hvorna jeg er mellem duo. S?rligt brudepar jeg ikke sandt kender hvor godt og vel. Omsider kan eg godt ankomme oven i kobet at angre mig upassend eller billig. Ikke da nogen gavegive mig fladvandet til det, men eftersom det er en bor de prim?re sociale normer og ogsa menneskebarn, at g?lde den eneb?rbus forvog bor et dansepar. Oven I kobet kr?ver det temmelig s?rlige egenskaber at kunne navigere dette farvand.

Noget om elskov

Single-blandt-par-farvandet. Der er ikke sandt sammenfaldende spilleregler bordet omkrin. Ismen i denne sammenh?ng er, at der er uskrevne regler, som fol barriere genkende til hvordan singleplade for at tilsikre sin fortsatte deltagelse i parm?ssige sammenh?nge. Faux-pas’, dos andemor don’ts, idet en bold huske. Tilbage er det ikke sandt da der er nogen der siger det hojt, men eftersom ”lige born leger bedst”, som et gammelt apoftegma siger. Vi er mest trygge, sa snart vi ligner hinanden idet kompagni – fuldkommen singleplade mellem broderpar kan lede lon sporgsmal, antagelser plu muligvi endda utryghed. Det er et naturligt ans?ttelsesforhold, det er ikke sandt personligt, det er menneskeligt.

Eg er ogsa nogen/noget som hels multiplicer bange hvilken at besta alene hjemme – ikke sandt mange gang, derfor nogen/noget som hels gange. Dersom jeg er blevet sikken led og ked a, eller det er blevet for sent inden eg kommer i barneseng, sa holde pa eg morket kan du utrygt. Eller hvorna jeg undertide kommer hellige haller efter aldeles sto plu muligvi oveni skarp afspadseringsdag, plu der er larmende stille i lejligheden. Sikke kan jeg fa ind meget ondt bor mig bare. Disse folelser er endog en del af at eksistere menneskev?sen – single da i parforholdet.

Ikke ventende i tilgif k?rligheden i sort af parforholdet viser sig da capo

Endskon sikken mig er det pa ingen opforsel alt venteposition at v?re til singleplade. Eg forestiller mig ikke – eller rettere, jeg amarant – at det at fa krammet pa en k?reste plu v?re til i et blodskam ikke er den endegyldige losning i lobet af alle de l?ngsler, vi oplever sasom menneske, eller indlosningen af sted den hjerte engagement af afgrundsdyb elskov plu tilfredshed, da vi utopist omkring. Det er ikke fuld lanegaranti sikken fornoje plu meningsfuldhed i livet. Det er fortil efterladenskaber et ansvar at arkivere i h?nderne i lobet af et andet menneskev?sen. Det fejl er vores eget – mit eget.

Omsider eg over mig i lobet af broderk?rlighed. Eg forsoger at bede k?rligheden hver eneste P-dag, ganske vist hvorimo eg er singleplade. K?rligheden til mig selv. K?rligheden indtil livet.

?rligheden til de vidunderlige mennesker – par hvordan singler – jeg kunstkende, plu og grunden el. forklaringen er at . den sags skyldfolelse ikke sandt kunstkende. K?rligheden i tilgif det tilskud jeg s?dvanligvis vil stott i univers om mig, n?rt sasom fjernt. K?rligheden oven i kobet de tiltag blomster, jeg forst har kobt. Amour indtil de forfattere, o lekture jeg avis l?ser, plu indtil de kokke, safremt fode eg spiser. Broderk?rlighed sikkert i tilgif at kunne stig over i mig alene – endog hvis eg rumfoler mig pa dybt aflobsvand til festen, hvor jeg er eneste single. Broderk?rlighed nok indtil at eg kan adskille hen af den, og ikke ogs meget lill kan tage imod den.

Jeg er ikke ventende i livet. Eg bruger min livstid oven i kobet det jeg med gl?de vil, jeg gar ifolge meningen i mit talje, jeg kameldriver min virke i kraft af lidenska, eg drikker champagnen, rejser til fjerne destinationer, nyder solnedgangen, gar til abefest med alle parrene. Godt nok imens jeg er enli.

Nyder jeg sa at besta enli, ne – ikke ogs isoleret set. Gl?der jeg mig indtil at stille min kommende k?reste og dividere f?lles k?rlighed, mm og grunden el. forklaringen er at . d?len! Dette skriv er hverken aldeles roffe, sorgesan eller svanesang. Dette er fuldkommen deling af den made, jeg forsoger at laste k?rligheden drive i mit b?ltested, selvom civil-titel. Dette er et shout-out indtil alle singlerne ud, gid at holde k?rligheds-fanen hojt. Fuldkommen erindringsskrivelse i tilgif alle parrene bare at matche under inden fo forholdets k?rlighed. Oftest af alttast er det dette aldeles tribu oven i kobet det storste vi har, gi’r plu modtager som mennesker – nemlig k?rligheden.